Τέμπη: Συγκλονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου – «Ηταν να είναι και ο αδελφός μου στο πρώτο βαγόνι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσιάστρια τόνισε πως το δυστύχημα μας αφορά όλους

Μια εξομολόγηση με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Πλακιά, πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη, έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στον “αέρα” της εκπομπής της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου άκουγε συγκλονισμένη όσα ανέφερε για τις συνθήκες του δυστυχήματος ο κ. Πλακιάς και στη συνέχεια μίλησε για τον αδερφό της, ο οποίος ήταν να επιβιβαστεί στη μοιραία αμαξοστοιχία.
«Ο αδερφός μου είχε εισιτήριο για αυτό το τρένο και έπρεπε να είναι μέσα. Ξύπνησα εκείνο το πρωί, τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Δεν τόλμησα να πάρω τον μπαμπά μου γιατί δεν ήξερα τι είχε συμβεί κι αν μπήκε στο τρένο ή όχι. Έχει το εισιτήριο του πρώτου βαγονιού. Από τότε ξυπνάμε κάθε ημέρα κάνοντας τον σταυρό μας και την προσευχή μας, που τελικά δεν μπήκε στο τρένο για το οποίο πήρε εισιτήριο. Γιατί προέκυψε μία δουλειά και πήγε με το αεροπλάνο και φοβάται τα αεροπλάνα. Ταξίδευε μόνο με τρένο» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης  Ξεσπά η Σίσσυ Χρηστίδου κατά του Γιώργου Λιάγκα: "Τον προκαλώ ανοιχτά, γιατί δε ρωτάει; Είναι απλό" (BINTEO)

«Άρα, αυτό μάς αφορά όλους και αυτούς που θα μπορούσαμε να είμαστε και θα μπορούσαν να είναι και τα παιδιά μας και αυτούς που ακόμα ανεβαίνουν σε αυτό το τρένο. Είναι ζήτημα όλων. Δεν μπορούμε να μπούμε δίπλα στους ανθρώπους που τους συνάντησε αυτή η τραγωδία, αλλά μπορούμε να τους σταθούμε» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.