Τέμπη: Καταγγελία “βόμβα” από τον πατέρα των διδύμων για τον σταθμάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέμπη Λάρισα δυστύχημα τρένα τραγωδία

Η ανάρτησή του για δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη

Μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος του σταθμάρχη έκανε ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των διδύμων κα θείος που έχασε τρία κορίτσια στο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο» είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό και το απόσπασμα μετέδωσε ο ΑΝΤ1.
«Πού είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Που τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο» συνέχισε ο Νίκος Πλακιάς.

«Αφήσανε να καούν τα παιδιά μας»

Ο κ. Πλακιάς, αναφέρθηκε επίσης μέσω Twitter στον αγωγό φυσικού αερίου στα Τέμπη, με αφορμή μία ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Δείτε επίσης: Τέμπη: «Ξεμπάζωμα έγινε – Φορτηγά μετέφεραν μπάζα σε συγκεκριμένη περιοχή», αποκαλύπτει ο θείος των δίδυμων

«Η επίσημη απάντηση της εταιρίας στη νέα συνωμοσιολογία. Ο αγωγός φυσικού αερίου ήταν εκεί και κινδύνευσε. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χρειαζόταν να ενισχυθεί το έδαφος με επιπλέον υλικά για να στηριχθούν οι γερανοί», έγραψε ο υπουργός Υγείας.

Ο Νίκος Πλακιάς, σε δική του ανάρτηση υποστηρίζει ότι αυτή η «επιβεβαίωση» από τον υπουργό πως πράγματι στο σημείο υπάρχει αγωγός φυσικού αερίου, ενισχύει τα όσα γνωρίζουν οι συγγενείς των θυμάτων: «Επειδή γνωρίζανε για τον φυσικό αγωγό οι πυροσβέστες δεν πλησιάζανε τα βαγόνια και ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ», γράφει ο κ. Πλακιάς, ενώ αναφέρει πως τη δήλωση αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη «θα τη χρειαστεί στα δικαστήρια».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

«Θα ευχαριστήσω τον Κύριο Γεωργιάδη για την δήλωση του ότι ο αγωγός του φυσικού αερίου ήταν εκεί και κινδύνευσε. Θα χρειαστώ αυτήν την δήλωση του στα δικαστήρια. Για αυτό Κύριε Γεωργιάδη επειδή γνωρίζανε για τον φυσικό αγωγό οι πυροσβέστες δεν πλησιάζανε τα βαγόνια και ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .Για αυτό ο πυροσβέστης φώναζε απομακρυνθείτε και δίνανε σε επιβάτες ψαλίδια και λοστούς για να απεγκλωβίσουν επιβάτες; Τα παιδιά που βοηθούσαν δεν κινδύνευαν οι πυροσβέστες που πληρώνονται για αυτή τη δουλειά οπου φύγει φύγει. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. Το κουβάρι ξετυλίγεται και εσεις μας βοηθήσατε σήμερα πολύ».

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Μήνυση κατά της Ευρωπαίας ανακρίτριας και της Ευρωπαίας εισαγγελέως από κατηγορούμενη στην υπόθεση