Βέροια: Τρισάγιο στη μνήμη των 21 μαθητών που σκοτώθηκαν το 2003 στα Τέμπη

δυστύχημα στα Τέμπη 2003 όπου σκοτώθηκαν 21 μαθητές

Το μνημόσυνο έγινε στο σημείο που έχει κατασκευαστεί το ειδικό μνημείο

Τρισάγιο στη μνήμη των 21 μαθητών που σκοτώθηκαν στις 13 Απριλίου του 2003 στην Κοιλάδα των Τεμπών, τελέσθηκε στο μνημείο που βρίσκεται στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Ο Δήμος Τεμπών σε συνεννόηση με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των μαθητών του Μακρυχωρίου Ημαθίας.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συμπροσευχομένων των πατέρων Ιγνατίου, Σπυρίδωνος, Βασιλείου και Πορφυρίου, με τη συμμετοχή των δημάρχων Βεροίας και Τεμπών Κων/νου Βοργιαζίδη και Γιώργου Μανώλη του αντιπεριφερειάρχη Δημητρίου Τσέτσιλα, του αντιδημάρχου Τεμπών Γιώργου Νικολάου, του Διοικητή του Α.Τ. Τεμπών Πρόδρομου Χαρισμανίδη και του Προέδρου της δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου Ημαθίας Χρυσοβαλάντη Κεχαϊδη.

Δείτε επίσης: Δυστύχημα στα Τέμπη 2003: 21 χρόνια από την τραγωδία που “έκοψε” το νήμα της ζωής σε 21 μαθητές (ΦΩΤΟ)

Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε στο σημείο που έχει κατασκευαστεί το ειδικό μνημείο από την πρώην Νομαρχία Λάρισας.

«Συμπληρώνονται φέτος 21 χρόνια από την τραγική εκείνη ημέρα που τα παιδιά από την Ημαθία έχασαν την ζωή τους σε ηλικία μόλις 16 ετών. Δυστυχώς είναι ένα από τα θλιβερότερα γεγονότα που συνέβη στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Σήμερα είναι μέρα μνήμης και υπενθύμισης θλιβερών γεγονότων, αλλά και αφορμή τέτοια γεγονότα να μην ξεχνιούνται.

Εύχομαι, μέσα από την ψυχή μου, να μην ξανασυμβεί παρόμοιο δυστύχημα σε αυτή την όμορφη περιοχή των Τεμπών, την οποία η φύση έχει πλουτίσει απλόχερα με πανέμορφα χωριά και φιλόξενους ανθρώπους», δήλωσε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Πηγή φωτό: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/MOTIONTEAM