Ρέμος για Κιβωτό του Κόσμου: “Mην προτρέχουμε να καταδικάζουμε, κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο”

O δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στον Βόλο για τις εορταστικές εκδηλώσεις και μίλησε για την Κιβωτό του Κόσμου.

Ειδικότερα, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Κιβωτός του Κόσμου: Εισόδημα 15000 ευρώ δήλωνε ο πατέρας Αντώνιος – Ο νεκρός πατέρας του διαχειριστής της ΜΚΟ

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος τόνισε ότι πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας της δικαιοσύνης και να μην προτρέχουμε, «σταυρώνοντας» ανθρώπους.

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Φοβάμαι ότι ίσως λίγο υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά. Πολλές φορές, επειδή είμαστε και οι επιλογές μας, μπορεί κάποιες από τις επιλογές μας να μας εκθέσουν και να μας φέρουν σε προβλήματα. Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν», δήλωσε συγκεκριμένα ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε επίσης
"Κιβωτός του Κόσμου": Ο πατέρας Αντώνιος θα ζητήσει να εξαιρεθεί η εισαγγελέας ανηλίκων (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μπορεί να υπάρχει ένας καπνός, μια φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε γιατί μόλις ανάβει μια σπίθα, κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο», πρόσθεσε.