Ρονάλντο: Σε ποιες ερωτήσεις… κόπηκε από τον ανιχνευτή ψεύδους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο… συνδέθηκε με ανιχνευτή ψεύδους και κλήθηκε να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις για την καριέρα του, αλλά και την καθημερινότητα του.

Ο Ρονάλντο αποδέχθηκε την πρόσκληση μίας εταιρείας κρυπτονομισμάτων να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους. Όπως παραδέχθηκε ο ποδοσφαιριστής στο twitter ήταν μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που αντιμετώπισε.

Παραδέχθηκε ότι ψάχνει για τον εαυτό του στην Google και ότι ξαναβλέπει τα γκολ του στους αγώνες. Όταν ρωτήθηκε εάν τρώει γρήγορο φαγητό απάντησε: «Τόσες πολλές φορές». Ο ανιχνευτής αποφάνθηκε ότι λέει πράγματι την αλήθεια.

Ωστόσο ο Ρονάλντο κόπηκε σε δύο ερωτήσεις. Πρώτον όταν ρωτήθηκε αν ροχαλίζει ο ίδιος απάντησε αρνητικά. «Ψέμα» ήταν η ετυμηγορία του ανιχνευτή. Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας θα κερδίσει το Μουντιάλ. «Ναι», είπε ο Ρονάλντο και ο ανιχνευτής κατάλαβε ότι λέει ψέματα.

Τέλος ο ποδοσφαιριστής απέφυγε να απαντήσει σε μία και μόνο ερώτηση: «Είναι ο Άλεξ Φέργκιουσον ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία;». Ο Ρονάλντο εξήγησε ότι είναι άδικο να ονομάσει μόνο έναν προπονητή ως τον καλύτερο. «Έχω τόσα πολλά τρόπαια με άλλους προπονητές. Πρέπει να σκεφτούμε ότι και αυτοί είναι οι καλύτεροι. Οπότε πιστεύω ότι δεν είναι δίκαιο να αναφέρω έναν», είπε ο Ρονάλντο.

Πηγή: enikos.gr

Πηγή φωτογραφίας: Ιnstagram (cristiano)