Σάκης Κατσούλης: Η έκπληξη που έκανε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τα γενέθλια της (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου έχει γενέθλια η πρώην παίκτρια του Survivor All Star Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Ρουμελιώτη κλείνει τα 28 της χρόνια και χθες το βράδυ με το που το ρολόι έδειξε 00:00 ο Σάκης Κατσούλης της έκανε έκπληξη με μια εντυπωσιακή τούρτα.

Ωστόσο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επηρεασμένη με τις τραγικές εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα μας με τις πυρκαγιές δεν θέλει να μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα στα social media από τα γενέθλιά της. Η εορτάζουσα δημοσίευσε ωστόσο το βίντεο με την έκπληξη που της έκανε ο αγαπημένος της.

«Σήμερα Eχω γενέθλια, αλλά από σεβασμό για όλα αυτά που περνάει η χώρα μας, δεν μου πάει η καρδιά να ανεβάσω πολλά πράγματα! Τα μηνύματά σας ήδη είναι πολλά, τα βιντεάκια που μου έχετε φτιάξει ακόμα περισσότερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Η ευχή που έκανα είναι να λήξει όλο αυτό που ζούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με τον πιο ανώδυνο τρόπο και να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες καταστάσεις. Θα ανεβάσω την έκπληξη που μου κάνανε ο Σάκης και οι φίλοι μου και αποσπάσματα από την αυριανή μέρα εν καιρώ να κοπάσει πρώτα όλο αυτό που ζούμε» έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

Ρουμελιώτη

Πηγή: tlife.gr