Σπάνια εμφάνιση στην τηλεόραση για τον Γιώργο Μαρίνο – Αυτή είναι η καθημερινότητά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Που ζει τους τελευταίους μήνες

Δημόσια εμφάνιση στην τηλεόραση έκανε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός, Γιώργος Μαρίνος.

Ο Γιώργος Μαρίνος, που είχε χαθεί από τα φώτα για δεκαετίες, έκανε το βήμα και εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου μίλησε με τον Πάνο Κατσαρίδη.

Ο Γιώργος Μαρίνος τους τελευταίους μήνες ζει σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και όπως βλέπουμε και στα πλάνα είναι πολύ καλά.
Ο Πάνος Κατσαρίδης αποκάλυψε όλα όσα συζήτησε με τον Γιώργο Μαρίνο…
«Είναι ήρεμος, γλυκός… Όταν άρχισε να χαλαρώνει μαζί μου, γιατί με έβλεπε για πρώτη φορά, άρχισε να μου τραγουδάει. Και μου τραγούδησε το Χάλι Γκάλι. Εκείνη την ώρα είδα τον Γιώργο Μαρίνο! Τραγουδάει συνέχεια στη μονάδα. Πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για σουβλάκια σε γειτονικό μαγαζί, του αρέσουν πολύ. Και επίσης περπατάει κι έξω, κάνει τις βόλτες του.

Θέλω επίσης να σας πω ότι βλέπει Γη της Ελιάς, λατρεύει το τραγούδι των τίτλων. Είπαμε κάποια πράγματα για το παρελθόν, αλλά δεν ήθελε να τα συζητήσει και πολύ. Είναι σε ένα περιβάλλον που όλοι είναι γύρω του και του φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Εγώ έζησα δύο ώρες εκεί, ήταν φανταστικά. Και το ένιωσα και από εκείνον ότι είναι καλά εκεί», είπε ο Πάνος Κατσαρίδης.