Σπύρος Μπιμπίλας: “Πως δεν λέω την ηλικία μου; Σε έναν μήνα κλείνω τα 68, γιατί να μην το πω;”

Σπύρος Μπιμπίλας

Πάντα με χιούμορ ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σήμερα (12/12) καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την ηλικία του.

«Βάλαμε τον χρόνο κάτω. Πώς δεν λέω την ηλικία μου; Σε έναν μήνα κλείνω τα 68. Γιατί να μην το πω; Έχω κάνει κάτι ρυτιδούλες. Κάνω μόνο μεσοθεραπείες μία φορά κάθε 4-5 μήνες. Ούτε μπότοξ, ούτε τίποτα. Αν δεις, έχω ρυτίδες στο πρόσωπο. Πώς αλλιώς θα έκανα τους μεγάλους ρόλους που κάνω;», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα πάρα πολλών ηθοποιών με τα τιμολόγια, που είχαν μπλοκαριστεί οι ανεργίες τους. Δεν μπορούσαν να πάρουν εποχικά επιδόματα, επιδόματα ανεργίας. Ο αρμόδιος υπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάλαβε το πρόβλημα, μας κάλεσε, πήγαμε και στον ΟΑΕΔ και λύθηκε», δήλωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τη συνδικαλιστική του δράση υπέρ του κλάδου του.

«Είμαι πολύ προσεκτικός στο θέμα της τεκνοθεσίας, το βασικό είναι να υπάρχει αγάπη. Και στα ετερόφυλα ζευγάρια, όταν προκύπτει ας πούμε ένα διαζύγιο, τα παιδιά περνάνε δύσκολα. Είναι και θέμα παιδείας, αν τα παιδιά καταλάβουν από το σχολείο ότι οικογένεια είναι άνθρωποι που τους αγαπούν», απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας για το φλέγον ζήτημα των τελευταίων εβδομάδων.

«Η Ζωή (Κωνσταντοπούλου) με ενέπνευσε ήδη από το Μακεδονικό, δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι Αριστερός δεν μπορείς να αγαπάς την πατρίδα σου όπως κάποιοι άλλοι. Μας ένωσε η αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με διάφορα νομικίστικα τερτίπια την έβγαλαν από την ερευνητική επιτροπή για τα Τέμπη, γιατί είναι μία ισχυρή φωνή», σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.