Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις του

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Η Δανάη Μπάρκα εξήγησε τι συνέβη

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, με αποτέλεσμα να διακοπούν προσωρινά οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι».

Η ξαφνική ασθένεια που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης οδήγησε στη μεταφορά του στο νοσοκομείο όπου και παραμένει, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.
Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» προχώρησαν σε μία αιφνίδια ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως η παράσταση διακόπτεται προσωρινά μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».

Να θυμίσουμε ότι στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» πρωταγωνιστούν οι: Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Αλικάκη, Κώστας Κόκλας, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Τζόϋς Ευείδη.

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το περιστατικό, καθώς ο ηθοποιός είναι σύντροφος της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου.

Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του «Πάμε Δανάη!», η παρουσιάστρια μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες από την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, επιβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και αποκάλυψε ότι τον είδε χθες το βράδυ.
«Βαράει από το πρωί το κινητό μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Λοιπόν, είμαι καλά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Γιατί νομίζω ότι από χθες και σήμερα το πρωί πια έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως αλήθεια, είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση. Βρέθηκε – τώρα όλα αναλυτικά από βδομάδα θα δω τι θα μπορούμε να πούμε, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του – ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί είναι γιατί τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό, αλλιώς.. και εμείς χθες είδατε δεν είπαμε κάτι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ τον είδα. Κάναμε και τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα, ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς αν μη τι άλλο. Αλλά, γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν».

Επίσης, αποκάλυψε: «Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Είναι εκτός κινδύνου. Είναι σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται. Τα νεότερα φαντάζομαι θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Βγήκε και η ανακοίνωση από το θέατρο ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις».

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, νομίζω και ο ίδιος θα σας ευχαριστήσει όταν δει τα μηνύματα» σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (christos_chatzipanagiotis)