Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Σταυροπούλου – Μπάρκα: “Είμαστε μια οικογένεια, μην κάνουμε διαχωρισμούς”

Στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, που πέρσι ξεχώρισε μέσα από την κωμική σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», αναφέρεται στις σχέσεις του με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα.

«Δόξα τω Θεώ στάθηκα τυχερός. Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα, εμείς είμαστε μια οικογένεια. Από μικρό παιδί προσπαθούσα να αποφύγω τα κουτάκια και να κάνω αυτό που λαχταρά η καρδιά μου», εξομολογείται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Δόξα τω Θεώ τα έχω καταφέρει. Τη Δανάη την ξέρω από τότε που ήταν στην κοιλιά της μάνας της. Είναι μια σχέση αγάπης. Χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα», επισημαίνει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Όσον αφορά τον ρόλο που έχει παίξει ο έρωτας στη δική του ζωή, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σημειώνει:

«Η αγάπη είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχει κανείς στη ζωή του. Ο έρωτας είναι ένα δόλιο συναίσθημα που σε ανεβάζει στα ύψη και μετά σε κατακρημνίζει τις περισσότερες φορές. Δεν μου αρέσει να μιλάω θεωρητικά για αυτά, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τα ορίζει, να τα καθορίζει και να τα ζει».

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από όλα – και από έρωτες και από αγάπες – και αυτό με κάνει να γερνάω χωρίς γκρίνιες, που τις σιχαίνομαι. Αυτό με κάνει να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με γενναιοδωρία και αγάπη, ιδίως τους νέους», παραδέχεται κλείνοντας ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (christos_chatzipanagiotis)