Δανάη Μπάρκα: «Και τελικά απιστία τι είναι; Η πρακτική απιστία ή η συναισθηματική;»

Δανάη Μπάρκα

Η συζήτηση με αφορμή την αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για την εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως τον έχουν απατήσει με άσχημο τρόπο μίλησαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στην εκπομπή “Πάμε Δανάη».

Με αφορμή αυτό το θέμα, η Δανάη Μπάρκα, μίλησε για την γνώμη της πάνω στο θέμα της απιστίας.

«Εγώ την ήξερα αυτή την ιστορία απιστίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου… ή μου την έχει πει σε παρέα ή την έχει ξαναπεί κάπου δημόσια. Ευτυχώς, παιδιά, που δεν έχουμε πια κινητά με κουμπάκια που πατιούνται», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως τον “απάτησαν με το χειρότερο τρόπο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη συνέχεια, σχολίασε τι σημαίνει η απιστία για την ίδια: «Μην ψάξεις, άστο να πάει το παλιάμπελο. Και τελικά απιστία τι είναι; Η πρακτική απιστία ή η συναισθηματική και της σκέψης; Μεγάλο θέμα. Γενικά, όταν δεν θέλουμε να είμαστε κάπου, να μην είμαστε. Τώρα να είμαστε και να κάνουμε όλα τα άλλα… δύσκολο, άσχημο. Κατ’ αρχάς μειώνει εμάς, δεν μειώνει τους άλλους».
«Πες ότι κι εγώ,υπάρχει ένας άνθρωπος από το παρελθόν μου που είναι αλλού και μου στέλνει ακόμα μηνύματα, θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν τον άνθρωπο και να φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα του; Ένας άνθρωπος δεν “ξαναφτιάχνει” τη ζωή του μόνο αν είναι σε σχέση ή μόνο αν βρει τον επόμενο ή την επόμενη. Το «ξαναφτιάχνω» τη ζωή μου είναι να κάνω αυτό που εγώ αισθάνομαι καλά με τους όρους τους δικούς μου», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.