Δανάη Μπάρκα: “Υπάρχει η λύση να βγω να απαντήσω και να ξαναδώσω τίτλο”

Δανάη Μπάρκα

Σχόλιο όλο νόημα από την παρουσιάστρια

Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή τα όσα είπε η Θέμις Μπαζάκα για τα κοινωνικά δίκτυα εξέφρασε την δική της άποψη.

Σχόλιο που έκανε η Δανάη Μπάρκα μετά και το unfollow που της έκανε στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η Καινούργιου έκανε unfollow στην Δανάη Μπάρκα για τα… μάτια του

«Καλά, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι και πίσω από ψεύτικα προφίλ και πίσω από αληθινά, οι οποίο βγάζουν τα σπασμένα τους… Γιατί μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή στο σπίτι τους, να βλέπουν κάτι, να ακούν κάτι, να έχει δοθεί μια πληροφορία, η οποία μπορεί να μην είναι καν αληθινή, να μην ισχύει καν. Δηλαδή, πάνω σε μια λανθασμένη εικόνα, που μπορεί να δώσει κάποιος, να διατυπωθεί η εικόνα για κάποιον άλλον. Πάρα πολλά μπορεί να συμβούν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα-Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αντάλλαξαν φιλιά σε βραδινή έξοδο (ΦΩΤΟ)

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Το θέμα είναι πόσοι είμαστε, όσοι εκτιθέμεθα, για όσο εκτιθέμεθα, διατεθειμένοι να απαντάμε, να δημιουργούμε έριδες, να είμαστε στους τίτλους… Γιατί υπάρχουν κι εκείνοι που τους είναι υποφερτό να βλέπουν το πρόσωπό τους σε διάφορες διενέξεις…

Εννοώ να αντέχει τον εαυτό του σε τίτλους. Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για μένα, εγώ έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω, γιατί ίσως να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί και υπάρχει και η άλλη λύση να βγω, να απαντήσω και να ξαναδώσω τίτλο».