Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη – Σαν σήμερα παντρεύτηκαν με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Νικολαΐδης

Η ανάρτηση που ραγίζει καρδιές από την ξεχωριστή μέρα τους

Πριν από επτά χρόνια, Δώρα Τσαμπάζη και Αλέξανδρος Νικολαΐδης ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σήμερα, η πρώτη τιμά τον δεύτερο με μια συγκινητική ανάρτηση από την σημαντική μέρα τους.

Η Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαϊδη που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2022 νικημένος από τον καρκίνο, με αφορμή την επέτειο του γάμου τους που θα γιόρταζαν σήμερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Η ίδια επέλεξε σε αυτή την ανάρτηση να πει μερικά λόγια αγάπης: «Γειά. Πήρα να δω τι κάνεις. Ελπίζω να είσαι καλά. Σου στέλνω αυτό χωρίς πρόλογο ή δεύτερες σκέψεις, συνδέσεις ή ενοχές. Απλώς, ξεμπλέκω αυτό που υπάρχει μέσα στο στήθος μου. Δε θα σε κοιτάω με τον ίδιο τρόπο αλλά, θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ. Και κάθε φορά που θα κλείνω τα μάτια μου θα είναι όλα εκεί, όλα όσα έχω κρατήσει.

Άλλωστε, είμαστε σαν ένα ζευγάρι διαφορετικές κάλτσες. Έτσι μου έλεγες. Εγώ μια από αυτές τις πολύχρωμες με τρύπες και μπαλώματα κι εσύ, μια άσπρη βαμβακερή. Να προσέχεις το κομμάτι μου, ε; Θα προσέχω το δικό σου. Σε αγαπώ. Δική σου» είναι τα λόγια που ακούγονται στην ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη.