Βούρκωσε η Καίτη Γαρμπή για την Αντζελα Δημητρίου: «Σε θαυμάζω που είσαι εδώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καίτη Γαρμπή

Οι δυο τραγουδίστριες αντάλλαξαν τρυφερά λόγια

Μια δύσκολη τηλεοπτική στιγμή είχε χθες στο J2US η Αντζελα Δημητρίου, καθώς πολύ πρόσφατα έχασε την αγαπημένη της μητέρα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έκρυψε την συναισθηματική της καταρράκωση με αποτέλεσμα να «σπάσει» στα συλλυπητήρια σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει η Καίτη Γαρμπή, μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου θέλησε να την ευχαριστήσει με δυο λόγια καρδιάς. «Αυτά τα λόγια που είπες, αγάπη μου, με συγκινούν μέχρι το βάθος της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει και γω. Με χτυπάνε μες στην καρδιά τα λόγια σου» δήλωσε αρχικά, συγκινημένη, η κριτής του J2US.«Το ξέρω. Δεν χρειάζεται να μου πεις, τα ξέρω όλα. Άλλωστε εγώ κι εσύ, η αδελφή σου και όλη η οικογένεια σου ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Εντάξει, οι οικογένειες χωρίζουν και ξανασμίγουν. Σημασία όμως έχει ότι μέσα σου έχεις την μάνα σου. Έχεις την μάνα σου, θα την έχεις για πάντα όπου και να είσαι γιατί και εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να σου πω κάτι άλλο, Καίτη μου» αποκρίθηκε, με τρυφερότητα, η Άντζελα Δημητρίου στην συνάδελφο της.

«Πάντως εγώ σε θαυμάζω που είσαι σήμερα εδώ. Που βρήκες το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ, πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη» σχολίασε η Καίτη Γαρμπή για να συνεχιστεί η ροή στο δεύτερο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου.