Η Αντζελα Δημητρίου αποχώρησε ξαφνικά από το J2US – “Η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποχώρησή της από τον μουσικό διαγωνισμό, J2US, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μητέρας της, ανακοίνωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Μετά την παρουσίαση του κομματιού της με τον παρτενέρ της, Στέλιο Δρουμαλιά, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και τη βαθμολογία, η γνωστή τραγουδίστρια πήρε τον λόγο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Λοιπόν, σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πέρασα υπέροχα εδώ στο J2US αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Πρέπει να φύγω γιατί όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό και δεν μπορώ να μείνω άλλο. Η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου».



Έπειτα, πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε αλλά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ και εδώ είμαστε. Θα ξαναέρθω, μην στεναχωριέστε. Μην μου στεναχωριέστε».

Τέλος, η Άντζελα Δημητρίου ολοκληρώνοντας είπε: «Να σας πω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπάω πάρα πολύ, σας εύχομαι καλή Σαρακοστή και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μαέστρο μου μαζί με την ορχήστρα του και στα κορίτσια που κάνουν τα φωνητικά».

Η ανακοίνωση του θανάτου της μητέρας της

Η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου έφυγε από τη ζωή, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, στις 21 Φεβρουαρίου.

Το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου με τον Δήμο Αναστασιάδη προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Το Barbarella Live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Άντζελας Δημητρίου σας ενημερώνουν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε».

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μια ανάρτηση στα social media για τον θάνατο της γιαγιάς της. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Έφυγες και ούτε καν το έμαθα… Θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας».