Εφερε τα πάνω – κάτω ο Ηλίας Ψινάκης στο J2US: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια» (ΒΙΝΤΕΟ)

J2US τηλεοπτικό σόου

Το επεισόδιο με την Αναστασοπούλου

Η παρουσία του Ηλία Ψινάκη στο χθεσινό επεισόδιο (27/04) του J2US, ο οποίος αντικατέστησε την Δέσποινα Βανδή στη θέση του κριτή (η τελευταία απουσιάζει στην Αυστραλία για συναυλίες), …αναστάτωσε το φιλανθρωπικό σόου.

Ο Ηλίας Ψινάκης κατά διαστήματα “πετούσε” διάφορες ατάκες στους διαγωνιζόμενους στο J2US ωστόσο αυτό που έφερε τα πάνω – κάτω ήταν όλα όσα είπε όταν τραγούδησαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ιαν Στρατής.

Χαρακτηριστικά, ο Ψινάκης είπε πως δεν συμπαθεί τη σύζυγο του Ιαν Στρατή, Μαίρη Συνατσάκη, χρησιμοποιώντας στα λόγια του και το metoo. Λίγο αργότερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε έντονα και απασφάλισε:

«Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση» είπε εκνευρισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.Eπειτα, τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης και έδωσε πάσα στον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα είπε νωρίτερα και να αποσαφηνίσει ότι δεν αναφερόταν στο metoo γενικότερα, αλλά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό στο παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου και τη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί τότε από την Μαίρη Συνατσάκη.

«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια.» είπε ο Ηλίας Ψινάκης ρίχνοντας τα βέλη του στην Μαίρη Συνατσάκη από τον αέρα του J2US.

«Αν έχουμε διαφορά με έναν άνθρωπο, το λύνουμε επί προσωπικού και όχι στη τηλεόραση» απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε αυστηρό τόνο στο J2US.

Να σημειώσουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη στο πλαίσιο του metoo είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη όταν στο X Factor κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.