Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά έτσι απροκάλυπτα και δημόσια” (BINTEO)

Χρηστίδου

Τόνισε η παρουσιάστρια

Ξέσπασε σήμερα το πρωί μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Αφορμή φαίνεται πως στάθηκαν οι απαράδεκτες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, δίχως ωστόσο να τον κατονομάζει, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τα MME αυτή την εβδομάδα.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει πάντα το θάρρος της γνώμης του. Πολλά πράγματα, που πολλοί δεν θα τα πούμε δημόσια, εγώ δεν θα τα πω.

Δεν θα πω πάντα όλη την αλήθεια μου γιατί μπορεί αυτή να προσβάλλει, μπορεί να μην είναι για τον δημόσιο λόγο. Αυτό που θα πούμε στο γραφείο και θα συζητήσουμε δεν σημαίνει ότι μπορούμε να βγούμε και να το πούμε σε μια κάμερα. Πολλές φορές, όταν συμβαίνει, με σοκάρει κιόλας» αναφέρει αρχικά η παρουσιάστρια.

«Αυτή την εβδομάδα δηλώσεις στις οποίες δεν θέλω να αναφερθώ, τις είδα και λέω «δεν είναι δυνατόν κάποια πράγματα να γίνονται έτσι απροκάλυπτα και δημόσια και να μην υπάρχει καμία προστασία». Να λέει ο καθένας ότι θέλει για τον καθένα» ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι αντίδραση θα προκαλέσουμε αλλά τι είναι σωστό, ρε παιδιά. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές, πως θα γίνει τώρα» πρόσθεσε, σε έντονο τόνο, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (sissychristidou)