Αυτό είναι το φυσικό αποσμητικό που θα διώξει τις οσμές από τις μασχάλες

Μπορεί να φτιαχτεί με υλικά που έχουν όλα τα σπίτια

Ολοι οι άνθρωποι εκεί έξω αντιμετωπίζουν καθημερινά μια… μάχη με το αποσμητικό και τις οσμές στις μασχάλες, καθώς τα σκευάσματα αυτά όσο ήπια και αν είναι, προκαλούν ερεθισμούς στην περιοχή.

Για αυτό τον λόγο χρειάζεται να κάνουμε «διαλείμματα» από τη χρήση του, αλλά για αυτό χρειάζεται και ένα αποτελεσματικό φυσικό αποσμητικό. Σύμφωνα με την Daily Mail λοιπόν, αυτό δεν είναι άλλο από ένα κλασικό συστατικό που έχουμε όλοι στην κουζίνα, το λεμόνι.

@blossomNo more smelly armpits ❌ This lemon hack will make sure you are always ready for a date!♬ Lofi Vibes – Gentle State

Όπως είπε μία γυμνάστρια στο μέσο, εδώ και καιρό έχει πετάξει στα σκουπίδια τα roll-on της, και καταπολεμά τις οσμές στις μασχάλες απλά στύβοντας μισό λεμόνι τη μέρα, ως το φυσικό αποσμητικό της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κόψεις ένα λεμόνι στα δύο, και να πασπαλίσεις λίγη μαγειρική σόδα στη μία κομμένη λεμονόκουπα.

Έπειτα, σε πλυμένες και στεγνές μασχάλες, εφαρμόστε τρίβοντας πάνω τους απαλά τη λεμονόκουπα. Αυτός ο συνδυασμός καταστρέφει τα βακτήρια που ευθύνονται για τη δυσοσμία και έχει και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Πηγή φωτό: Envato.com

Πηγή: reader.gr