Χωριστή: Παρέλαση, χορός και ξεφάντωμα (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην κωμόπολη της Δράμας   Υπό τους ήχους των Blocko Da Grecia «Fasarioso», γκρουπ κρουστών το οποίο παίζει βραζιλιάνικους και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, ξεκίνησε σήμερα η καρναβαλική παρέλαση στην Χωριστή Δράμας. Την παρέλαση άνοιξε η μπάντα του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής «Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία» και αμέσως πήραν… σειρά τα άρματα και […]

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην κωμόπολη της Δράμας

 

Υπό τους ήχους των Blocko Da Grecia «Fasarioso», γκρουπ κρουστών το οποίο παίζει βραζιλιάνικους και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, ξεκίνησε σήμερα η καρναβαλική παρέλαση στην Χωριστή Δράμας.

Την παρέλαση άνοιξε η μπάντα του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής «Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία» και αμέσως πήραν… σειρά τα άρματα και οι καρναβαλιστές.

Πλήθος κόσμου από την περιοχή και όχι μόνο, βρέθηκε στην όμορφη κωμόπολη της Δράμας και παρασύρθηκε σε καρναβαλικούς ρυθμούς γλεντιού και ξεφαντώματος.

Νωρίτερα, οι πανελλήνιοι πρωταθλητές Street WarrioZ μαζί με τα τμήματα τους από τον σύλλογο Chorodrama παρουσίασαν ένα έντονο και δυναμικό Street Show ενώ μετά την παρέλαση ανέλαβε ο Dj Dimitri Duke να κρατήσει υψηλά το… ρυθμό.

Διαβάστε επίσης
Δράμα: Εξοπλίστηκε από προσωπικό και μέσα το νοσοκομείο σύμφωνα με την 4η ΥΠΕ

Στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες προσφέρονταν άφθονο κρασί, ψητό κρέας και φασολάδα από τους έμπειρους μάγειρες του Συλλόγου.

Το Καρναβάλι της Χωριστής είναι ένα πολιτιστικό γεγονός, που αποτελεί προέκταση της ιστορίας και της παράδοσης του χωριού που το γέννησε.

  

Φωτογραφίες: Δημήτρης Μυλωθρίδης (Εθελοντής Πολιτικής Προστασίας)