ΕΚΑΓΕΜ: Τελική ημερίδα παρουσίασης του προγράμματος VF2Farm

ημερίδα VF2Farm

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Tελική Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του προγράμματος VF2Farm πραγματοποιεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου η Ενωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΚΑΓΕΜ:

«Η Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μέσω του Εργαστηρίου Γεωργικών Κατασκευών και του Εργαστηρίου Κηπευτικών Καλλιεργειών, το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών – ΙΝΕΒ του ΕΚΕΤΑ, τις εταιρίες BIOS AGROSYSTEMS ΑΒΕΕ, AIRROBOTS και την ΑΦΟΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΟΕ, Μέλος της Ένωσης, σας προσκαλούν στην τελική Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του προγράμματος VF2Farm, την Παρασκευή 15/9/2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός (στον 1ο όροφο του Περιπτέρου 8) στη ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη και ώρες 10:00-16:00.

Το VF2Farm υλοποιείται στα πλαίσια του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία, και στόχος του είναι η ανάπτυξη των πρώτων πιλοτικών μονάδων κάθετης καλλιέργειας στην Ελλάδα σε συνδυασμό με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με σκοπό την μοντελοποίηση και βελτιστοποίηση των συνθηκών εσωτερικής καλλιέργειας αλλά την ενίσχυση της βιωσιμότητας και αποτελεσματικότητας της καλλιεργητικής μεθόδου για αστική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Η εκδήλωση αυτή είναι ανοιχτή στο κοινό, αναγκαία η εγγραφή και θα μεταδοθεί Ζωντανά μέσω διαδικτύου. Πληροφορίες / εγγραφές στην αρχική σελίδα του προγράμματος https://vf2farm.aua.gr/».

ημερίδα VF2Farm