“Φωτιά στο Σέιχ Σου; Μάθε τι πρέπει να κάνεις!” – Εκπαιδευτική ημερίδα για Δασικές πυρκαγιές και πρώτες βοήθειες

ημερίδα Σέιχ Σου πυρκαγιές

Το Σάββατο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

To Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, οι «Έλληνες Διασώστες» (www.rescuegr.gr) θα διοργανώσουν εκπαιδευτική ημερίδα σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση μιας Δασικής Πυρκαγιάς αλλά και τις Πρώτες Βοήθειες σε οφειλόμενα στις πυρκαγιές περιστατικά.

Μια ημερίδα που μας αφορά όλους! Το Σέιχ Σου είναι ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου στην περιοχή μας. Είναι ευθύνη όλων μας να γνωρίζουμε πώς να τον προστατεύσουμε και πώς να σώσουμε τις ζωές και τις περιουσίες μας σε περίπτωση πυρκαγιάς. Η πάντα επικίνδυνη καλοκαιρινή περίοδος έρχεται, πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι!

ημερίδα Σέιχ Σου πυρκαγιές

Οι «Έλληνες Διασώστες» είναι μια αμιγώς εθελοντική Μη Κερδοσκοπική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση με σκοπό την αντιμετώπιση μαζικών καταστροφών, την έρευνα και διάσωση αγνοουμένων σε αστικό ή μη αστικό πεδίο, την υγειονομική κάλυψη αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, την εκπαίδευση των πολιτών στις πρώτες βοήθειες, την ενημέρωση των πολιτών για σεισμούς και πυρκαγιές και τη διάδοση του εθελοντισμού. Η δράση μας ξεκινάει από το 2006 με συμμετοχές σε σημαντικές σωτήριες επεμβάσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

ημερίδα Σέιχ Σου πυρκαγιές

Η εκπαιδευτική ημερίδα απευθύνεται σε όλους και η συμμετοχή σας θα βοηθήσει εμάς και τις κοινότητες μας να είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για περίπτωση πυρκαγιάς.

ημερίδα Σέιχ Σου πυρκαγιές

Ομιλητές:

Φιλοθέη Μελά, Δασάρχης

Θωμάς Σαλικόπουλος , Πυραγός

Χαράλαμπος Ασλανίδης, Πρόεδρος, Έλληνες Διασώστες

Αναστάσιος Τσαρούχας, Αντιπρόεδρος, Έλληνες Διασώστες

Πασχαλίνα Μιχαηλίδου, Εθ. Πυροσβέστης, Έλληνες Διασώστες

ημερίδα Σέιχ Σου πυρκαγιές