Η 5η διαδικτυακή ημερίδα του ΕΟΠΥΥ με θέμα την ψυχική υγεία των παιδιών

ΕΟΠΥΥ ημερίδα

Με θέμα «Ψυχική Υγεία παιδιών και εφήβων. Παιδική κατάθλιψη ο ρόλος του παιδοψυχιάτρου στη πρόληψη»

Ο ΕΟΠΥΥ, στο πλαίσιο του έργου με ακρωνύμιο “Health-Info”, διεξάγει ένα ειδικά διαμορφωμένο κύκλο οκτώ (8) Διαδικτυακών Ημερίδων με τίτλο: «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν», Ιπποκράτης 460 – 370 π.Χ.

Η 5η διαδικτυακή ημερίδα θα διεξαχθεί, το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 και ώρα 17:00. Στην πλαίσιο αυτής, θα παρουσιαστεί σε γιατρούς και επαγγελματίες υγείας, η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του Health-Info “E-platform” και θα ακολουθήσει ημερίδα με θέμα «Ψυχική Υγεία παιδιών και εφήβων. Παιδική κατάθλιψη ο ρόλος του παιδοψυχιάτρου στη πρόληψη». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί αποκλειστικά online, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM.

Για εγγραφή και δωρεάν παρακολούθηση επισκεφτείτε τον κάτωθι σύνδεσμο:
https://zoom.us/webinar/register/WN_ZvO66T1eSeCyVJ3RmUIC6w

Το έργο με τίτλο «Ενιαίο σύστημα πληροφόρησης για την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των μονάδων πρωτοβάθμιας υγείας στην διασυνοριακή περιοχή έκτακτης ανάγκης» και ακρωνύμιο “Health-Info” υλοποιείται στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Interreg – IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών. Ο ΕΟΠΥΥ είναι επικεφαλής του έργου και συν δικαιούχοι είναι το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας – Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, the Ministry of Health of the Republic of North Macedonia, the Public Health Institution General Hospital-Gevgelija, the Public Health Institution Clinical Hospital “Dr. Trifun Panovski” – Bitola.

Διαβάστε επίσης
Στην Ελλάδα για πρώτη φορά το INTERNATIONAL SPORTS PERFORMANCE CONFERENCE

Το έργο Health-Info, συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 – Ειδικός Στόχος 1.2 – Βελτίωση της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης και των κοινωνικών υπηρεσιών των παιδιών και των ηλικιωμένων και σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και τις κοινωνικές υπηρεσίες και να βελτιώσει το σύστημα προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης μέσω ενός ολοκληρωμένου συνόλου δραστηριοτήτων.

Το έργο “Health-Info” στοχεύει στην ανταλλαγή ανθρωπίνων πόρων και πληροφοριών σε ένα ενοποιημένο σύστημα υγείας στη διασυνοριακή περιοχή, στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχουσών χωρών στον τομέα της υγείας, στην ανάπτυξη νέων εργαλείων και καινοτόμων μεθόδων χρήσης τεχνολογίας αλλά και στη βελτίωση της προληπτικής φροντίδας υγείας και ιατρικών υπηρεσιών για τα παιδιά, τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους στις δυσπρόσιτες ζώνες της διασυνοριακής περιοχής.

Ιστοσελίδα Έργου: www.healthinfoproject.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *