Κ. Κουκοδήμος: ”Με ευαισθησία και σεβασμό υλοποιούμε έργο με κοινωνικό πρόσημο”

Παραλαβή λεωφορείου για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης στο Δήμο της Κατερίνης

Ο Δήμος Κατερίνης ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών για κοινωνική στήριξη με έμφαση στις ευπαθείς ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες και αποδεικνύει εμπράκτως ότι είναι καθημερινά δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Έτσι με στόχο την εξυπηρέτηση ωφελούμενων παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρίες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου εξασφαλίζει η παραλαβή ενός καινούργιου λεωφορείου για τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης.

Αναφέρουμε πως η προμήθεια του λεωφορείου εντάσσεται στην Πράξη «Παρεμβάσεις στον τομέα των κοινωνικών υποδομών (ΑμεΑ, ηλικιωμένοι) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», ενώ η αξία του ανέρχεται στις 96.780,00€ και μπορεί να εξυπηρετεί 12 καθήμενους και αναπηρικά αμαξίδια.

Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος:

Όπως τόνισε σε δήλωσή του, στο περιθώριο παραλαβής του οχήματος ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος: «Με ευαισθησία και σεβασμό υλοποιούμε έργο με κοινωνικό πρόσημο. Ένα χρόνιο αίτημα των οικογενειών των ωφελουμένων παιδιών μας ικανοποιείται, καθώς από το 2003, έπειτα από 17 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου, σήμερα για πρώτη φορά οι γονείς μπορούν να νιώθουν ασφάλεια. Μετά από χρόνια δυσπραγίας, καθυστερήσεων, παραλείψεων και έλλειψης οράματος, η υπόσχεση μας γίνεται πράξη. Παραδίδουμε στην πόλη και στα παιδιά μας, ένα λεωφορείο καινούριο, τελευταίας τεχνολογίας. Εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Ξεκινάμε το ταξίδι μας».

Επίσης ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ., Σταύρος Χριστοφορίδης δήλωσε από μέρους του:

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ., Σταύρος Χριστοφορίδης δήλωσε από μέρους του: «Η προμήθεια του καινούριου λεωφορείου, επιλύει χρόνια προβλήματα και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να κοιτάμε τα παιδιά και τους γονείς στα μάτια, γιατί ό,τι υποσχεθήκαμε σήμερα υλοποιείται. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θα ήθελα να εκφράσω δημόσια, στον διευθυντή της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ., Πέτρο Διαμάντη, ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης και ο ιθύνων νους για την υποβολή της πρότασης και την ολοκλήρωση της προμήθειας του λεωφορείου. Είμαστε εδώ, δίπλα σε όλες τις ευπαθείς ομάδες, με πράξεις. Καλοτάξιδο!»

Αφού ολοκληρώθηκε ο αγιασμός, παρουσία του Δημάρχου, Κώστα Κουκοδήμου, του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ., Σταύρου Χριστοφορίδη, του μέλους του ΔΣ, Δημήτρη Ζησιμόπουλου Δημήτρη και των εργαζομένων της δομής, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις τεχνικές προδιαγραφές και τη λειτουργία του λεωφορείου, ενώ συμβολικά τοποθέτησε εντός του οχήματος το φυλαχτό του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτη των οδηγών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *