Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Αθηνών–Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα ως τη Μεγάλη Τρίτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου έως τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου στην ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης–Ευζώνων.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν στον αυτοκινητόδρομο εργασίες ασφαλτόστρωσης, όπως ανακοίνωσε σχετικά η «Νέα Οδός Α.Ε.» την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η «Νέα Οδός Α.Ε.» την Παρασκευή (26.01.2024), κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 7 το πρωί έως και τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, θα ισχύσουν από το 62,7ο χλμ. έως και το 59,7ο χλμ. (σ.σ. Σχηματάρι) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Α’ ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα και τμήμα της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κλείνει ο Περιφερειακός για εργασίες

Β’ ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λ.Ε.Α., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Οι εργασίες, και συνεπώς οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι κατά τις περιόδους της Καθαράς Δευτέρας (15/03-19/03) και της 25ης Μαρτίου (22/3-26/03) δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες, συνεπώς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.