Λαζόπουλος-Φιλιππίδου στο πλευρό της μικρής Ανθούλας από τον Δρυμό

Το ηλικίας 2,5 ετών παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά Στο πλευρό της μικρής Ανθούλας Γιάμπαστου από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης θα βρεθεί ο δημοφιλής ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος και ο θίασός του μετά την πρωτοβουλία του προέδρου του Αναπτυξιακού Συλλόγου Μονολόφου, Μιχάλη Τσολάκη. «Θέλαμε πάρα πολύ να βρεθούμε και εμείς ως Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου στο πλευρό της μικρής […]

Το ηλικίας 2,5 ετών παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά

Στο πλευρό της μικρής Ανθούλας Γιάμπαστου από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης θα βρεθεί ο δημοφιλής ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος και ο θίασός του μετά την πρωτοβουλία του προέδρου του Αναπτυξιακού Συλλόγου Μονολόφου, Μιχάλη Τσολάκη.

«Θέλαμε πάρα πολύ να βρεθούμε και εμείς ως Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου στο πλευρό της μικρής Ανθούλας, να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Έτσι σκέφτηκα και ανέλαβα την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω με τον κ. Λαζόπουλο γνωρίζοντας την ευαισθησία του όσον αφορά τέτοιες περιπτώσεις» είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Μιχάλης Τσολάκης, και συνέχισε: «Έχοντας δίπλα μου όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, ήρθα σε επαφή με τον κ. Λαζόπουλο ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκε να βοηθήσει τη μικρή Ανθούλα την περίπτωση της οποίας όπως μου είπε γνώριζε, την είχε διαβάσει. Καθίσαμε λοιπόν μαζί, συζητήσαμε και βρήκαμε ημερομηνία όπου μαζί με την Σοφία Φιλιππίδου και τον υπόλοιπο θίασο θα παρουσιάσει αφιλοκερδώς μία παράσταση, επιθεώρηση δωματίου -όπως λέγεται- το «Α-ΠΕ-ΛΠΙ-ΣίΤΟ».

Διαβάστε επίσης
Τελευταίες παραστάσεις για τον Λάκη Λαζόπουλο στην Θεσσαλονίκη

Το μόλις 2,5 ετών παιδί από τον Δρυμό Ωραιοκάστρου τραυματίστηκε σοβαρά όταν τον περασμένο Αύγουστο μία βαριά σιδερένια πόρτα έπεσε και το πλάκωσε. Το ατύχημα ήταν εξαιρετικά σοβαρό, και προκάλεσε στο κορίτσι βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Μέχρι πριν λίγο καιρό νοσηλευόταν στην εντατική και πλέον έχει μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Το επιπλέον κόστος της νοσηλείας της μικρής που θα παραμείνει για περίπου έναν χρόνο ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης, δεν καλύπτεται από το ασφαλιστικό ταμείο.

Τα έσοδα από την παράσταση θα δοθούν όλα για τη συνέχιση νοσηλείας του μικρού παιδιού. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και όσοι δεν πρόλαβαν ελπίζουν μόνο σε ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.