Ο πρώτος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής στη ΔΕΘ

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής ΔΕΘ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής στα πρότυπα των καλύτερων ανάλογων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2020, στο πλαίσιο της έκθεσης Artozyma, η οποία θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής έχει προσελκύσει ορισμένους κορυφαίους διεθνώς pastry chef, που θα συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή […]

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής στα πρότυπα των καλύτερων ανάλογων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2020, στο πλαίσιο της έκθεσης Artozyma, η οποία θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής έχει προσελκύσει ορισμένους κορυφαίους διεθνώς pastry chef, που θα συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή και θα κληθούν να αναδείξουν τις καλύτερες δημιουργίες ζαχαροπλαστικής τόσο στην μαθητική, όσο και στην επαγγελματική κατηγορία.

Ο Γάλλος pastry chef Florent Cantaut, βραβευμένος με αστέρι Michelin και ο κορυφαίος Βρετανός συνάδελφος του, Martin Chiffers, που μαζί με την ομάδα του έχει κερδίσει το 2012 και το 2014 το European Pastry Cup Coupe du Monde de la Patisserie, ο Γάλλος επίσης Bruno Curet αλλά και οι Έλληνες συνάδελφοι Βέργαδος Χρηστός υπεύθυνος στον τομέα ζαχαροπλαστικής του ιεκ ακμή αλλά και με τηλεοπτική παρουσία σε διάφορες εκπομπές της Ελληνικής αλλά και της Γαλλικής τηλεόρασης & ο Γιάννης Γιάχος pastry chef του sani beach hotel θα απαρτίζουν μεταξύ άλλων την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν και πολλοί ακόμη διακεκριμένοι pastry chef.

Στις 22 Φεβρουαρίου ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής θα φιλοξενήσει την μαθητική κατηγορία και στις 23 την επαγγελματική κατηγορία.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της τέχνης της ζαχαροπλαστικής, ενώ μέσα από αυτή την διαδικασία θα συγκροτηθεί μία ομάδα Ελλήνων ζαχαροπλαστών, που θα εκπροσωπεί την χώρα μας και την Λέσχη Αρτοζαχαροπλαστών Ελλάδος (διοργανώτρια του Διαγωνισμού) σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *