Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης έκοψε τη βασιλόπιτα (ΦΩΤΟ)

πίτα βασιλόπιτα Λαχανογαρά Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης

Παρουσία μελών του Συνδέσμου και φορέων της πόλης

Σε κλίμα ομοψυχίας και με την ευχή του 2024 να είναι μια καλύτερη χρονιά ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Κ.Λ.Θ) έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Σε μια όμορφη βραδιά σε ξενοδοχείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος διοργάνωσε και φέτος την εκδήλωσή του, στην οποία το παρών έδωσαν τα μέλη του μαζί με τις οικογένειές τους και φορείς της πόλης.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας ο οποίος, στο χαιρετισμό, του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον κόσμο που εργάζεται στη Λαχαναγορά της πόλης και την προσφορά του στην οικονομία της περιοχής.

πίτα βασιλόπιτα Λαχανογαρά

Ο πρόεδρος του ΣΕΚΛΘ, Γιάννης Χαραλαμπίδης, ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι που επιχειρούν στη Λαχαναγορά, αναφέροντας πως η διοίκηση της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης προβαίνει σε αδικαιολόγητες αυξήσεις, όπως είπε, στα τιμολόγια. Σημείωσε δε, πως τα προϊόντα της Λαχαναγοράς ταξιδεύουν και σε χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου. Ζήτησε τη βοήθεια των βουλευτών για την επίλυση οικονομικής φύσης ζητημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν.

πίτα βασιλόπιτα Λαχανογαρά

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, Κώστας Γκιουλέκας, Αννα Ευθυμίου, Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Κούβελας, Φάνης Παππάς, ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, οι αντιπεριφερειάρχες Βούλα Πατουλίδου, Μελίνα Δερμεντζοπούλου, Χρήστος Μήττας, ο συντονιστής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παπαγεωργίου, ο περιφερειακός σύμβουλος, Μπάνε Πρέλεβιτς, η διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου κ.α.

πίτα βασιλόπιτα Λαχανογαρά