Θεσσαλονίκη: Ερχεται για τους λάτρεις της μπύρας το Thessaloniki Beer Festival

Thessaloniki Beer Festival 2022

Από την Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Ερχεται και φέτος το Thessaloniki Beer Festival για να προσφέρει και φέτος την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας!

Το Τετραήμερο από την Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας με περισσότερα από 30 Beer Kiosks150  ετικέτες μπύρας από Ελλάδα και εξωτερικό, Music Stages και ειδικά διαμορφωμένο Street food area.

Χορηγός επικοινωνίας του Thessaloniki Beer Festival είναι το thes.gr.

LagerStoutPale AleIPAPorterPilsner όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας, θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε στη μεγαλύτερη γιορτή μπύρας στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στην ΔΕΘ (BINTEO)

 Το #TBF2023 αποτελεί χωρίς αμφιβολία την κορυφαία συνάντηση για όλους τους λάτρεις του ζύθου από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Εντυπωσιακό και πλούσιο το μουσικό πρόγραμμα του festival με σπουδαία ονόματα και local dj‘ s! Περιλαμβάνει 2 stages με πολύ μουσική και εκρηκτικά live από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως Planet of Zeus, NaxatrasFundracar και πολλά ακόμα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Press Kit – Thessaloniki Beer Festival 2023 από το παρακάτω link: Thessaloniki Beer Festival | PRESS KIT

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1889871698035774

Προπώληση – Διάθεση  Εισιτηρίων:

E –Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Linkhttps://www.viva.gr/tickets/happenings/festival/thessalonikibeerfestival-2023/

Thessaloniki Beer Festival