Μπέκαμ για την μεταγραφή Μέσι στην Ιντερ Μαϊάμι: «Είχα ένα εκατομμύριο μηνύματα στο κινητό μου»

Μπέκαμ Μέσι Ιντερ Μαΐάμι

Αιφνιδιάστηκε ο Αγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Για την ανακοίνωση της μεταγραφή του Μέσσι στην Ιντερ Μαΐάμι μίλησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είναι ένας από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ του MLS.

Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που “τρέχει” τα τελευταία χρόνια την ομάδα του Μαϊάμι, ήταν εκείνος που μιλούσε συνεχώς προκειμένου να “ψήψει” τον Μέσι να πει το “ναι” αλλά δεν ήξερε ότι ο Αργεντινός θα το ανακοινώσει μέσω συνέντευξής του σε ισπανικά ΜΜΕ.

«Ξαφνικά, άκουσα ότι ο Μέσι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι. Φυσικά, δεν ήταν έκπληξη για μένα. Πάντα έλεγα, από την αρχή, ότι αν είχα την ευκαιρία να φέρω τους καλύτερους παίκτες στο Μαϊάμι, σε οποιοδήποτε σημείο της καριέρας τους, θα το έκανα, πάντα είχα αυτή τη δέσμευση στους οπαδούς μας.

Αν ακούσω λοιπόν ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες -αν όχι ο καλύτερος παίκτης- που έχει κερδίσει τα πάντα στο γήπεδο, που είναι ακόμα σπουδαίος παίκτης και κάνει αυτό που κάνει, θέλει να παίξει για την ομάδα μου, γίνεται μια σημαντική στιγμή για μένα και τον οργανισμό του συλλόγου μας», είπε ο Μπέκαμ.

Εν συνεχεία αποκάλυψε τι έγινε το βράδυ της ανακοίνωσης: «Πριν από δύο εβδομάδες, ξύπνησα με περίπου ένα εκατομμύριο μηνύματα στο τηλέφωνό μου. Σκεφτόμουν: «Τι συνέβη; Συνήθως δεν λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα…».

Πηγή φωτό: Instagram (davidbeckham)