Χαμός στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Champions League από τους οπαδούς των Σίτι και Ιντερ

τελικός Champions League Κωνσταντινούπολη οπαδοί

Σήμανε συναγερμός για φωτιά κοντά στο “Ατατούρκ”

Γεμάτοι από οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι και της Ιντερ είναι οι δρόμοι της Κωνσταντινούπολης, ενόψει του αποψινού τελικού του Champions League.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι το… έριξαν στο τραγούδι, λέγοντας το “Wonderwall” των Oasis. Θυμίζουμε ότι οι αδερφοί Γκάλαχερ (Νόελ και Λίαμ) είναι φανατικοί οπαδοί των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ. Φυσικά, το δικό τους “πάρτι” έστησαν και οι φίλοι της Ίντερ.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ έχουν δημιουργήσει το αδιαχώρητο στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Οι διοργανωτές του τελικού είχαν συστήσει στους οπαδούς των δύο ομάδων να μετακινηθούν προς το «Ατατούρκ» με λεωφορείο, κάτι που δεν έγινε πράξη, καθώς πολλοί εξ αυτών χρησιμοποίησαν το μετρό. Το γεγονός αυτό προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς υπάρχουν τεράστιες ουρές.

Και όλα αυτά, σε μια πόλη που έχει περίπου 16 χιλ. κατοίκους. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στον περσινό τελικό στο Παρίσι, κάτι που είχε καθυστερήσει την έναρξη του αγώνα.

 

Την ίδια στιγμή, συναγερμός σήμανε στην Κωνσταντινούπολη, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο Μάλιστα, οι καπνοί ήταν εμφανέστατοι από το γήπεδο «Κεμάλ Ατατούρκ», όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League.

Πηγή φωτό: REUTERS/Kemal Aslan