Δήλωση “βόμβα” από Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θέλω να φύγω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ρονάλντο

Δεν θέλει να χαλάσει την σχέση του με τους οπαδούς

Μια απίστευτη δήλωση έκανε σύμφωνα το “Times” ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εκφράζοντας την επιθυμία του να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει το έγκυρο βρετανικό Μέσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, εφόσον όμως προκύψει μια συμφέρουσα πρόταση για τον ίδιο και τους “κόκκινους διαβόλους”.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής πιστεύει πως -παρά τα 37 του χρόνια- έχει ακόμα μπροστά του τρία με τέσσερα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και θα ήθελε να τα περάσει σε ομάδα με μεγάλους στόχους.

Όπως αναφέρει ο Ντάνκαν Καστλς (σ.σ. υπογράφει το δημοσίευμα), ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αναφέρει την εξής ατάκα: «Δεν βλέπω το μέλλον μου στην ομάδα». Σύμφωνα με το κοντινό του περιβάλλον, η αποχώρησή του θέλει να γίνει με τέτοιο τρόπο που δεν θα διαταράξει τη σχέση του με τους οπαδούς της ομάδας της Γιουνάιτεντ.

Πάντως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έχει μεταφέρει στη διοίκηση ότι υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι που τον.. στέλνουν στην έξοδο, έπειτα από μία δύσκολη περίοδο για τον ίδιο και την οικογένειά του, με το θάνατο του νεογέννητου γιου του.

Πηγή: newsit.gr