ΕΠΟ: Η σύντροφος του Μάνταλου δέχτηκε επίθεση – “Αυτό είναι μήνυμα για τον άνδρα σου”

ΕΠΟ

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της, ότι η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου, υπήρξε θύμα επίθεσης.

Ολα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, έξω από το σπίτι που διαμένουν, όπου άγνωστοι επιτέθηκαν στη σύντροφο του κ. Μάνταλου.

Η Ομοσπονδία καταδίκασε το συμβάν με ανακοίνωση

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν “αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο”.

Διαβάστε επίσης  "Δεν είναι ο Φώτης Ιωαννίδης ο ντοπαρισμένος διεθνής"

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».