Η απάντηση της ΕΠΟ για την απουσία goal line technology στο Ελλάδα-Γαλλία

Ελλάδα Γαλλία

Διαμαρτυρήθηκαν οι Γάλλοι για το γκολ που δεν μέτρησε

Απόφαση της UEFA ήταν απουσία του goal line technology στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Γαλλία, σύμφωνα με την ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία πήρε θέση για την επίμαχη φάση με τον Κινγκσλέι Κομάν και τα παράπονα των Γάλλων ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος, ωστόσο με την απουσία του goal line technology, το τέρμα των «τρικολόρ» δεν μέτρησε ποτέ.

Δείτε επίσης: Ελλάδα Γαλλία 2-2: Γκολ και θέαμα στη Φιλαδέλφεια – Τώρα η μάχη με το Καζακστάν για την πρόκριση στο Euro 2024

Η ομοσπονδία τόνισε πως η UEFA δεν χρησιμοποιεί σε παιχνίδια Εθνικών ομάδων το goal line technology, με τις ευθύνες να βαραίνουν την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία και όχι την ελληνική, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η ΕΠΟ να διώξει από πάνω της τις ευθύνες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Δεν χρησιμοποιείται πουθενά σε επίπεδο Εθνικών ομάδων το goal line technology. Είναι απόφαση της UEFA να μην χρησιμοποιείται από κανέναν σε επίπεδο Εθνικών.

Ακόμα και οι Ομοσπονδίες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή στα Πρωταθλήματά τους απαγορεύονται να τη χρησιμοποιούν στους αγώνες των Εθνικών».