Ισπανία: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας απολογήθηκε για το φιλί σε παίκτρια της Εθνικής γυναικών

Ισπανία Εθνική γυναικών φιλί

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε αντιδράσεις

«Ισπανική υποχώρηση» από τον Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος κατάφερε να επισκιάσει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών από την Εθνική Ισπανίας, μετά το φιλί στο στόμα που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο.

Το διαδίκτυο πήρε αμέσως φωτιά με τα επικριτικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο και τον Ρουμπιάλες αρχικά να δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τι ακριβώς είχε κάνει καθώς όπως δήλωσε:

«Ας μην δίνουμε σημασία στους ανόητους και τους ηλίθιους, πραγματικά. Είναι η κορύφωση μίας στιγμής δύο φίλων που γιορτάζουν κάτι, δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες.

Ας το αγνοήσουμε κι ας απολαύσουμε τα καλά πράγματα και μην μου λέτε καν πράγματα για χαμένους που δεν μπορούν να δω το θετικό. Ήταν κάτι που έγινε χωρίς κακό υπόβαθρο. Αν υπάρχουν ανόητοι ας συνεχίσουν τις βλακείες τους.

 

Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι από παράθυρα. Ας προσέξουμε αυτούς που δεν είναι ανόητοι. Δεν έγινε με κακία, αν θέλει ο κόσμος ας χάσει τον χρόνο σ’ αυτό» ήταν η απάντηση του Ρουμπιάλες στις επικρίσεις.»

Ωστόσο με το θέμα να έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις ο αμφιλεγόμενος πρόεδρος της ομοσπονδίας με νέες του δηλώσεις απολογήθηκε και δημόσια για την ενέργεια του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Φυσικά και ήμουν λάθος, πρέπει να το παραδεχθώ. Ήταν όμως μία κίνηση χωρίς κακή πρόθεση σε μία στιγμή απόλυτης ευφορίας. Εδώ φάνηκε ως κάτι φυσιολογικό, όμως δέχομαι τις αντιδράσεις. Πρέπει να απολογηθώ, να μάθω από αυτό και να καταλάβω πως όταν είσαι πρόεδρος πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός»

 

Πηγή: protothema.gr