Καπετάνος: «Μου χρωστάει 300 χιλιάδες ευρώ ο Άρης – Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου»

Κώστας Καπετάνος

Αποκάλυψε τη δική του δύσκολη κατάσταση

Ο ποδοσφαιριστής, Κώστας Καπετάνος, μίλησε στον αέρα του «bwinΣΠΟΡ FM 94,6» για τις οφειλές από παλιές του ομάδες, κάνοντας αναφορά στον Άρη.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι οι οφειλές των ομάδων προς ποδοσφαιριστές έχουν ξεφύγει, αποκαλύπτοντας τη δική του δύσκολη κατάσταση.

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις οφειλές. Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο, βάλαμε πλάτη στις ομάδες όταν το ζήτησαν, βγήκαμε μπροστά και λέγαμε ότι ήμασταν εξοφλημένοι ενώ η ομάδα μας χρωστούσε, έτσι ώστε να πάρει αδειοδότηση.

Αυτό έγινε και στον Ηρακλή και στον Άρη. Μου χρωστούνται 300 χιλιάδες ευρώ, από τον Άρη. Στον Ηρακλή χάρισα κάποια χρήματα», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης  Νεκρός σε τροχαίο και δεύτερος ποδοσφαιριστής - "Εφυγε" ο Χρήστος Σταυρόπουλος (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Καπετάνος, η κατάσταση αυτή έχει θέσει σε κίνδυνο το σπίτι του, αφού τον έχει δυσκολέψει στο να ξεπληρώσει το στεγαστικό του δάνειο: «Έκτοτε έχουμε πάρει σπίτι με τη γυναίκα μου, έχουμε ένα δάνειο να αποπληρώσουμε, είμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Πιστέψαμε ότι θα πάρουμε αυτά τα λεφτά και λάβαμε δάνειο για σπίτι, το οποίο κινδυνεύουμε τώρα να το χάσουμε».

Τέλος, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο παράδοξο του γεγονότος πως τέτοιες οφειλές σπάνια υπάρχουν προς ξένους παίκτες, ενώ μίλησε και για το γεγονός πως ομάδες όπως ο Άρης ξοδεύουν αλόγιστα χρήματα για μεταγραφές ενώ έχουν οφειλόμενα προς ποδοσφαιριστές.