Πρόεδρος ΕΠΟ: “Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε κόσμο στον τελικό, σε αντίθεση με τον Αρη”

Παναθηναϊκός Αρης τελικός Κυπέλλου

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στη διαφωνία στη σημερινή σύσκεψη

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε θεατές στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, σε αντίθεση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης: η δήλωση ανήκει στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο κι έγινε μετά τη σημερινή σύσκεψη για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης.

«Δεν είναι θέμα συμφωνίας. Η ΕΠΟ αποφασίζει. Ακούμε τις ομάδες, αλλά αποφασίζει η ΕΠΟ. Η απόφαση, όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι Πανθεσσαλικό κι αυτό δεν αλλάζει, γιατί αυτό λέει η προκήρυξη. Όσον αφορά το θέμα των φιλάθλων, επειδή όπως ξέρετε το γήπεδο αυτό δεν έχει κάμερες δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας παρουσία φιλάθλων», είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

«Θα γίνει όπως λέει ο νόμος, με 30 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Επειδή αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα των ομάδων αλλά και το πρόβλημα της ΕΠΟ, ότι θα ήταν απαραίτητο να έχουμε περισσότερη δυνατότητα σε προσκλήσεις, θα υποβάλλουμε αίτημα στον υπουργό Αθλητισμού ούτως ώστε να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300», συνέχισε.

Για να προσθέσει: «Αν αυτό γίνει θα έχουμε τις προσκλήσεις που θα εγκριθούν. Αν όχι αυτές που λέει ο νόμος, δηλαδή 30 σε κάθε ομάδα και 30 στην ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης  Παραμένει για ένα ακόμη χρόνο στον Αρη ο Ακης Μάντζιος

Ερωτηθείς για το αν υπήρξε άλλη πρόταση στο τραπέζι απάντησε πως «οι προτάσεις ήταν δύο. Η πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, το έχει πει αυτό ο κ. Αλαφούζος και δημόσια. Η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι αλλά όπως σας είπα το θέμα δεν είναι τι θέλουν οι ομάδες. Και σε αυτό το ζήτημα δεν είναι καν τι θέλει η ΕΠΟ, είναι τι θέλει ο νόμος και ο νόμος λέει με σαφήνεια αν δεν υπάρχουν κάμερες, ο αγώνας γίνεται χωρίς φιλάθλους με 30 προσκλήσεις σε κάθε έναν από τους τρεις, την ΕΠΟ και τις δύο ομάδες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ