Αχτσιόγλου: Εστειλε εξώδικο σε ιστοσελίδα για το “sms στον Τσίπρα”

Εφη Αχτσιόγλου

Αιχμές σε Κασσελάκη

H υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου περνάει στην αντεπίθεση μετά και την επίθεση που έχει δεχτεί από ΜΜΕ όπως καταγγέλλει η ίδια.

Η κ. Αχτσιόγλου κατέθεσε εξώδικο (δείτε εδώ) σε site για δημοσίευμα που έκανε λόγο για μήνυμά της προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που τον έκανε να «εξοργιστεί και να τα βροντήξει».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται κατηγορηματικά πως υπήρξε τέτοιο μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα και όπως αναφέρει στο εξώδικο «σας επισημαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ συμπορευτήκαμε στο δρόμο των κοινών μας αξιών και εργαστήκαμε αγόγγυστα για να βγάλουμε την Ελλάδα στο φως. Εμείς έχουμε μετρηθεί σε δύσκολες μάχες και υπηρετήσαμε από κοινού το Κοινό Καλό.

Για το λόγο αυτό, ως άριστα γνωρίζετε, παρά τις αναληθείς διαδόσεις σας περί του αντιθέτου, σε αλλεπάλληλες συζητήσεις μου με τον Αλέξη Τσίπρα προσπάθησα να τον μεταπείσω ώστε να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, έχοντας την πεποίθηση ότι μαζί θα ξεπερνούσαμε τη δύσκολη στιγμή για την παράταξή μας και για τον ίδιο προσωπικά».

Αιχμές σε Κασσελάκη

Η Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας την Τετάρτη (20.9.2023) το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο», άφησε βαρύτατες αιχμές εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, ζητώντας του ταυτόχρονα να αποκηρύξει τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά, «καθυβρίζει τους πάντες».

«Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις. Το ερώτημα της ενότητας δεν βαραίνει την από εδώ πλευρά, αλλά την από εκεί πλευρά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και να μην τον αποδοκιμάζει», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Διαβάστε επίσης  Προχωράνε προς τη νέα ΚΟ οι 11 πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Σήμερα (28/11) η συνάντηση

Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για έλλειψη πολιτικού σχεδίου, σημειώνοντας πως πορεύεται μόνο με συνθήματα και δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του συνυποψηφίου μου, γι’ αυτό ζήτησα ντιμπέιτ. Υπάρχει ένα ερωτηματικό ως προς το πολιτικό του σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει το περιεχόμενό του. Περιορίστηκε σε κάποια συνθήματα, όμως δεν μπορούμε να μένουμε στα συνθήματα. Όταν λέμε θα τα αλλάξουμε όλα, πρέπει να λέμε και ποια. Απαιτείται γνωστοποίηση και ενημέρωση των θέσεων», επεσήμανε η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της εξήγησε γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι σε θέση να κερδίσει τον Κ. Μητσοτάκη:

«Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη γιατί έχουμε πολιτικό σχέδιο που μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην κοινωνία. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο. Χρειάζεται μια στοιχειώδης πολιτική εμπειρία. Με συνθήματα δεν κερδίζεται ο Μητσοτάκης».

Μάλιστα κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μην αρκεστούν στις διαβεβαιώσεις του συνυποψήφιου της «αφήστε το πάνω μου, το έχω», γιατί, όπως είπε, «η Αριστερά δεν ήταν ποτέ με τέτοιου είδους αναθέσεις».

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi