Αναστάτωση στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Τέταρτη αποχώρηση σε μια μέρα

Περίεργο φαίνεται πως είναι το κλίμα στην “Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετά τις αλλαγές που έγιναν στα ψηφοδέλτια.

Πριν από λίγη ώρα υπήρξε και τέταρτη αποχώρηση από το κόμμα της. Πρόκειται για την πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη.

«Αποσύρω την στήριξη μου στην Πλεύση Ελευθερίας και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου», ανέφερε το πρώην στέλεχος και πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη.

Σύμφωνα με τη δήλωση αποχώρησης της κας Μπουραζάνη: «Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική, η οποία όμως πράττει ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο, όπως φαίνεται.

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023: Αποχώρησαν από την Πλεύση Ελευθερίας δύο υποψήφιες – Για τι καταγγέλλουν την Κωνσταντοπούλου

Παραβλέποντας εντελώς την στραυροδοσία των εκλογών της 21ης Μαϊου, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές, στην ουσία, «διορίζοντας ημέτερους».

Διαβάστε επίσης  Κωνσταντοπούλου: "O Αλέξης Τσίπρας είναι το χειρότερο που συνέβη στην Αριστερά και την κοινωνία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτές οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτά που προασπίζεται η διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, περί δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ήθους και δικαιοσύνης».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Μπουραζάνη είναι η τέταρτη υποψήφια βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας που αποχωρεί από το κίνημα σε διάστημα 24 ωρών, βγάζοντας «σέντρα» την αρχηγό του κόμματος.

Οι τριγμοί στο εσωτερικό του κόμματος προέκυψαν από την απόφαση της αρχηγού του κινήματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου, να «πάρει την ευθύνη διαμόρφωσης των ψηφοδελτίων της», όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Αιτία η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να προχωρήσει σε μετακινήσεις και ανακατατάξεις αντίθετα με τον «άγραφο» κανόνα που θέλει στις εκλογές που διεξάγονται με λίστα να ακολουθείται η κατάταξη των προηγούμενων εκλογών της 21ης Μαΐου.

Όπως καταγγέλλουν, μάλιστα, δύο εκ των τριών γυναικών που αποχώρησαν, η κυρία Μαργαρίτα Καζάκου και η κυρία Όλγα Δάλλα, ενώ πριν τις εκλογές του Μαΐου η αντιμετώπιση που είχαν ήταν «καρδούλες, αγκαλιές και γλυκούλα», μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν «δεν μας σηκώνουν τα τηλέφωνα».

Πηγή φωτό: Eurokinissi