Φήμες για “σύννεφα” στη σχέση Ζωής Κωνσταντοπούλου-Διαμαντή Καραναστάση (ΦΩΤΟ)

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso πως υπάρχει κρίση στη σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Διαμαντή Καραναστάση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η κρίση ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και στη συνέχεια φέρεται να οδήγησε σε χωρισμό, δίχως να έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν αυτός θα είναι οριστικός ή όχι. Όπως γράφει η δημοσιογράφος, οι ψίθυροι άρχισαν από μια προσωπική αποκάλυψη που έκανε «άθελά» της η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τελευταία, εκρηκτική Ολομέλεια της Βουλής με θέμα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Σταθερά πλάι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στα έδρανα του Κοινοβουλίου ήταν η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Στέφανος Καζαμίας και η Ελένη Καραγεωργοπούλου, όχι όμως ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η «μοναχική» εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα έδρανα φούντωσε τις φήμες και τους ψιθύρους ότι η σχέση της με τον ηθοποιό και βουλευτή του κόμματός της Διαμαντή Καραναστάση δεν είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιμένουν ότι ήδη έχουν χωρίσει, καθώς ο Διαμαντής Καραναστάσης το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος και από τη Βουλή, αλλά και από εκείνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα μπορούσε να αποδοθεί η απουσία του και σε καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, αλλά συγχρόνως έχει και κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν.