Ανδρουλάκης από Agrotica: “Η Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι το κέντρο βάρους των δυτικών Βαλκανίων”

Με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO συναντήθηκε σήμερα (3/2) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην 30η Agrotica.

Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη με δυνατότητες και πρέπει να είναι το κέντρο βάρους των δυτικών Βαλκανίων επισήμανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 30η Agrotica.

Δείτε επίσης: Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη: Δεν υποχωρούν οι αγρότες – Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους (ΦΩΤΟ)

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει αυτές τις ημέρες επάνω στην Agrotica και εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ανδρουλάκης Agrotica ΔΕΘ

Διαβάστε επίσης  Το 2026 ξεκινά το έργο ανάπλασης της ΔΕΘ - Αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2031

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσος Τζήκας, τόνισε ότι οι αγρότες αγαπάνε την Agrotica, η οποία αποτελεί και ένα φόρουμ διαλόγου και επικοινωνίας, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως θα είναι μία πολύ καλή έκθεση με κριτήριο την επισκεψιμότητα.

Στο μεγάλο όφελος και της Θεσσαλονίκης από τη διοργάνωση της Agrotica αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης, υπογραμμίζοντας ότι η έκθεση συγκαταλέγεται στις καλύτερες του είδους της πανευρωπαϊκά.

Ανδρουλάκης Agrotica ΔΕΘ

Τέλος ο γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, είπε ότι η Agrotica είναι η πιο μεγάλη κλαδική έκθεση στην Ελλάδα με διεθνοποιημένο χαρακτήρα.

Ανδρουλάκης Agrotica ΔΕΘ

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφιών: EUROKINISSI