Διαρροές από την κυβέρνηση: “Δεν αποχωρεί ο Οικονόμου από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας”

Οικονόμου

Βάζει φρένο σε δημοσιεύματα

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Οικονόμου συνεχίζει να απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και ιδίως του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Eιδικότερα, η κυβέρνηση με σημερινή (25/10) διαρροή σπεύδει να βάλει φρένο σε δημοσιεύματα περί δυσαρέσκειας στο πρόσωπο του Γιάννη Οικονόμου.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αποτελεί πρόσωπο της εμπιστοσύνης του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ παράλληλα υπογραμμίζεται η αντίθεση του πρωθυπουργού με συχνές αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης, καθώς είναι πεποίθησή του πως αυτό επηρεάζει αρνητικά το κυβερνητικό έργο.

Προς επίρρωση αυτού, τονίζεται η ανάγκη ταχύτατων διαρθρωτικών αλλαγών στην Κατεχάκη και οι οποίες να έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα του πολίτη.

Διαβάστε επίσης  Ποιες παρεμβάσεις θα κάνει η κυβέρνηση για τις παράνομες ελληνοποιήσεις - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο

Μάλιστα, θετικά υποδέχθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου τα μέτρα που έλαβε ο υπουργός για τη μείωση της κίνησης και των τροχαίων στην Αθήνα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την εντονότερη παρουσία της Τροχαίας στους δρόμους, αλλά και τα αντίστοιχα που αφορούν την αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας.

Πηγή: newsbomb.gr