Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε στην Καισαριανή ο Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Το μήνυμα του πρώην προέδρου του κόμματος

Στην Καισαριανή ψήφισε o Αλέξης Τσίπρας για το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

“Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, οποίαν η όποιον αποφασίσουν οι χιλιάδες Έλληνες”, τόνισε αρχικά ο κ. Τσίπρας.

Δείτε επίσης: Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 100000 μέλη έχουν ψηφίσει για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είναι λοιπόν με μία έννοια, μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη αλλά και ευτυχής, γιατί η μαζική συμμετοχή, η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα.

Γιατί οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης”.

Διαβάστε επίσης  Στις Βρυξέλλες η Νοτοπούλου - Ακρίβεια και ενεργειακή κρίση στο επίκεντρο (ΦΩΤΟ)

ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Φωτογραφίες: Eurokinissi