Γιώργος Πατούλης για το ζεϊμπέκικο: “Ζητώ συγγνώμη, ήταν μία κακιά στιγμή” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Πατούλης ζεϊμπέκικο

Η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ζήτησε συγγνώμη μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε όπου τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών στη χώρα.

Ο κ. Πατούλης τόνισε σε ανάρτησή του στο Facebook «Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη».

Και πρόσθεσε: «Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε χθες σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο. Κάποια στιγμή, όταν το κέφι «άναψε», υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις.

Το… τάιμινγκ ωστόσο που επέλεξε να το κάνει αυτό ο περιφερειάρχης Αττικής, με τις πυρκαγιές ανά την επικράτεια να μαίνονται, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ερώτηση αν ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να στηρίζεται από τη ΝΔ, συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη

“Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.

Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα”.

Πηγή: protothema.gr