Κόντρα Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη για τα κλειστά ακίνητα: «Να τα ανοίξει για ευάλωτους ο Δούκας και όχι για συλλογικότητες»

Ανδρουλάκης Μητσοτάκης ακίνητα

Ο πρωθυπουργός σχολίασε πως το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε αμηχανία

Αιχμηρή αντιπαράθεση είχαν σήμερα στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης, για τα κλειστά ακίνητα του Δήμου Αθηναίων και τον Χάρη Δούκα.

Κατά τη συζήτηση για το στεγαστικό μετά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον Χάρη Δούκα καλώντας τον να διαθέσει κλειστά ακίνητα του Δήμου Αθηναίων σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες που κάνουν καταλήψεις.

«Έχετε δίκιο κ. Ανδρουλάκη για τα κλειστά ακίνητα που ανήκουν σε δήμους. Να το πείτε και στον δήμαρχο της Αθήνας, να διαθέσει κλειστά ακίνητα του δήμου σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες που κάνουν καταλήψεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Η αναφορά σας δείχνει ότι δεν το έχετε χωνέψει ακόμα», απάντησε στη δευτερολογία του ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε επίσης  Στη Θεσσαλονίκη από αύριο ο Νίκος Ανδρουλάκης - Θα παρακολουθήσει το ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ

«Σε έναν μήνα να προλάβει να ανοίξει κλειστά σπίτια ο Δούκας είναι δύσκολο. Αλλά πέντε χρόνια ο Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους ταλαιπωρώντας τον λαό της Αθήνας» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μητσοτάκης στη δική του δευτερολογία δεν έδωσε συνέχεια. Σχολίασε πάντως ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε αμηχανία βλέποντας την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να εφαρμόζει στεγαστικές πολιτικές υπέρ των πολιτών και ιδίως των πιο ευάλωτων.

Πηγή: enikos.gr

Πηγή φωτό: Eurokinissi