Λοβέρδος: “Πράξη απελευθέρωσης η παραίτηση μου από το ΠΑΣΟΚ”

Ανδρέας Λοβέρδος

Τόνισε ο πρώην υπουργός του κόμματος

Ως μια πράξη απελευθέρωσής του, χαρακτήρισε την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ήταν μια πράξη απελευθέρωσης και έγινε βελούδινα», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία διάθεση να αντιδικήσω με το κόμμα μου. Αν έμενα θα αντιδικούσα με το κόμμα μου».

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ «οι κεντρικές μου θέσεις διαφωνίας εκτέθηκαν στην επιστολή μου στον πρόεδρο».

Επανέλαβε ότι οι λόγοι αποχώρησής του είναι πολιτικοί και όπως είπε, στην επιστολή του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Παραμένω απολύτως ενεργός πολιτικά», τόνισε.

Στο αν υπάρχει περίπτωση συμπόρευσης με τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε «δεν τίθεται τίποτε».

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Αποχώρησαν από την Εξεταστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά και Σπαρτιάτες

«Έχω ακούσει πάρα πολλά, δεν απάντησα, αλλά ούτε θα απαντώ. Εγώ θα διατυπώνω τις απόψεις μου, με βάση αυτές τις απόψεις θα κριθούν και ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον μου», είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

«Εγώ είμαι πολιτικός και έτσι θα ολοκληρώσω το βίο μου», τόνισε.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη σχολίασε ότι ήμασταν, δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα.

Στο αν αισθάνεται ΠΑΣΟΚ, απάντησε, «έχει τελειώσει αυτό για εμένα».

Όπως είπε, η απόφασή του για αποχώρηση είχε ληφθεί καιρό πριν, αλλά η προεκλογική περίοδος δεν επέτρεπε να ανακοινωθεί και πως θα ήταν πιο δύσκολη η θέση του αν είχε εκλεγεί βουλευτής.

Για τη φωτογραφία με τον Άδωνι Γεωργιάδη είπε ότι δεν είχε κανένα άλλο νόημα και ότι ο κ. Γεωργιάδης τον κάλεσε όπως όλους τους προηγούμενους υπουργούς Εργασίας.

Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI