Οικονόμου: “Ο κ. Τσίπρας επιζητώντας το θέαμα και όχι την ουσία συνεχίζει μονότονα την ίδια τακτική”

Οικονόμου Θεσσαλονίκη

Aπάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με δηλώσεις του απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

«Παρότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει, εδώ και καιρό, τη διερεύνηση των καταγγελιών σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και συνδράμει το έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης, ώστε η έρευνα να προχωρά γοργά, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει μονότονα την ίδια τακτική. Προσπαθεί -παίρνοντας κάθε εβδομάδα τη σκυτάλη από τον δημοσιογραφικό του βραχίονα – να δημιουργήσει εντυπώσεις, αναπαράγοντας ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς και επιζητώντας το θέαμα και όχι την ουσία», αναφέρει αρχικά ο κ. Οικονόμου.

Και επισημαίνει: «Να είναι σίγουρος ότι όλες οι απαντήσεις θα δοθούν όταν ολοκληρωθούν οι θεσμικές διαδικασίες, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και για όλο το διάστημα δράσης των λογισμικών αυτών στην Ελλάδα. Όσον αναφορά στην αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό στο Κοινοβούλιο, ας κάνει λίγο υπομονή. Σύντομα ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη θωράκιση απέναντι στα κακόβουλα λογισμικά και την αντιμετώπιση διαχρονικών παθογενειών στο κομμάτι των υπηρεσιών ασφαλείας. Θεσμικά, υπεύθυνα, συγκροτημένα, τεκμηριωμένα και συγκεκριμένα».

Διαβάστε επίσης
Τσίπρας: "Αποσυρόμαστε από τις ψηφοφορίες της Βουλής εκτός από την διαδικασία για τους νεοναζί"