ΠΑΣΟΚ για ανασχηματισμό: “Με όρους «μουσικών καρεκλών» η κυβέρνηση επιχειρεί να διαχειριστεί την πολιτική φθορά της”

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη για την αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα

Για ανασχηματισμό με όρους ανακύκλωσης κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σχολιάζοντας την αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα που έγινε γνωστή σήμερα.

Οπως αναφέρεται συγκεκριμένα: “Με όρους ανακύκλωσης ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε έναν ακόμη ανασχηματισμό ομολογώντας την στελεχιακή ένδεια και την αποτυχία της δήθεν επιτελικής κυβέρνησης του, που παραμένει από τις μεγαλύτερες αριθμητικά.

Μόνο που πήχης δεν είναι πια τα ανέξοδα λόγια, αλλά η αδυσώπητη πραγματικότητα και τα κυβερνητικά πεπραγμένα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επιστρέφει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αφού πρώτα είχε απομακρυνθεί ως αποτυχημένος μετά τις πυρκαγιές του 2021 και με «διαπιστευτήρια» την αναποτελεσματική παρουσία του στο Υπουργείο Υγείας, καθώς το Ε.Σ.Υ. καταρρέει και απαξιώνεται συστηματικά.

Διαβάστε επίσης  ΠΑΣΟΚ: Εκτός ΚΟ ο Μπουρχάν Μπαράν

Ως φαίνεται, το Υπουργείο Υγείας είναι μονοπώλιο των πολιτικών τέκνων του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών σε μια σειρά από γεγονότα και χρειάστηκαν έξι μήνες στον κ. Μητσοτάκη για να το ομολογήσει.

Οχυρωμένη στην αλαζονεία της, με διάθεση μόνο για διευθετήσεις συμφερόντων και όχι μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών και ιδίως των πιο αδύναμων, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί πάλι με όρους επικοινωνίας και ανασχηματισμούς «μουσικών καρεκλών» να διαχειριστεί την πολιτική φθορά της”.