ΠΕΔΚΜ: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του δημάρχου Δοξάτου, Θέμη Ζεκερίδη

Η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) εκφράζει τη θλίψη και οδύνη της για τον θάνατο του δημάρχου Δοξάτου, Θεμιστοκλή Ζεκερίδη.

Συγκεκριμένα τονίζει πως η πρόωρη απώλειά του αφήνει πιο φτωχές την αυτοδιοίκηση και την ιατρική επιστήμη που υπηρέτησε με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος.

Δείτε επίσης: Φωτογραφία – σοκ από το τροχαίο δυστύχημα του δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, επισημαίνει: «Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας συναδέλφου στην αυτοδιοίκηση Θεμιστοκλή Ζεκερίδη. Η απώλειά του προκαλεί μεγάλη θλίψη και δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στην κοινωνία της πόλης. Υπηρέτησε με συνέπεια και προσήλωση την αυτοδιοίκηση και την ιατρική επιστήμη μέχρι την εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου. Δυστυχώς, πρώτα για τον ίδιο και την οικογένειά του και μετά για την πόλη του, έφυγε νωρίς αφήνοντας ανεκπλήρωτο το όραμά του για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο του, όπως το είχε φανταστεί. Άφησε το αποτύπωμά του τόσο στον Δήμο Δοξάτου, τον οποίο από το 2019 υπηρέτησε με μεγάλη αφοσίωση, όσο και στην κοινωνία της Καβάλας, όπου για πολλά χρόνια πρόσφερε ως γιατρός».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία: 55χρονη έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε