Στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς Ετερος Εγώ ο Πιερρακάκης

Κυριάκος Πιερρακάκης, επιχειρήσεις

Πως αποκάλεσε τον σκηνοθέτη της σειράς

Το πλατό της σειράς “Έτερος Εγώ” επισκέφθηκε μαζί με τον υφυπουργό για τις Τηλεπικοινωνίες και το Κτηματολόγιο, Θοδωρή Λιβάνιο, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του σκηνοθέτη του «Έτερος Εγώ», Σωτήρη Τσαφούλια, αποκαλώντας τον «έναν εμπνευσμένο, σύγχρονο και τολμηρό Έλληνα δημιουργό».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη από τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ»:

«Με τον @tlivanios επισκεφτήκαμε σήμερα έναν εμπνευσμένο, σύγχρονο και τολμηρό Έλληνα δημιουργό, το Σωτήρη Τσαφούλια, στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ».

Το «Έτερος Εγώ» σε κερδίζει συνολικά ως σκηνοθεσία, παραγωγή, αφήγηση. Η ταινία και έπειτα η σειρά παρουσιάζει τη μαγεία και την περιπέτεια των μαθηματικών μαζί με κομμάτια του ιστορικού πλούτου της αρχαίας Ελλάδας – και τη δύναμή τους να απαντούν σε ερωτήματα του κόσμου μας. Η τεχνολογία είναι πανταχού παρούσα στη σειρά, δρώντας – όπως πρέπει – πάντα επικουρικά.

Ο πρωταγωνιστής, Δημήτρης Λαΐνης, τον οποίο ερμηνεύει ο εξαιρετικός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, στην υψηλή λειτουργικότητα του Asperger και η σειρά αποτυπώνει το πως αυτό γεννά υψηλές και σπάνιες δεξιότητες.