Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ η γυναίκα που κατήγγειλε τον Γεωργούλη για παρενόχληση

Αλέξης Γεωργούλης

Παραιτήθηκε ο ευρωβουλευτής

Στοιχεία για το ποια είναι η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για παρενόχληση βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που ανήκει στη νέα γενιά στελεχών του κόμματος και συνδέεται με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η ίδια ήταν πρώην υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ πλέον εργάζεται ως υπάλληλος της νομικής υπηρεσίας της Κομισιόν.

Μετά την καταγγελία σε βάρος του, ο Αλέξης Γεωργούλης παραιτήθηκε τόσο από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την ευρωομάδα του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «καταφανώς ψευδή και συκοφαντική καταγγελία» και σημειώνει πως θα δώσει «τη μάχη του στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός του», καθώς -όπως υπογραμμίζει- δε θέλει «επ’ ουδενί να επηρεάσει τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σε όλα τα επίπεδα, με ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα».

Η ανακοίνωση του Αλέξη Γεωργούλη

«Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές. Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια. Απέναντι σε αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται – μάλλον όχι τυχαία – λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας.

»Στο πλαίσιο αυτό και επειδή δεν θέλω επ’ ουδενί να επηρεάσω τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σε όλα τα επίπεδα, με ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των οργάνων του κόμματος και υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος καθώς και από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με εκτίμηση

Αλέξης Γεωργούλης».